Cam Tablo Kişiye zel Cam Tablo dealizbiz Cam Tablo Modelleri - Reyhanlı, Hatay

İletişim Bilgileri

Harita Konum

Yeni Mahalle 40. Sokak No 19/1 Kocasinan Kayseri

Hatay / Reyhanlı

Haritalarda Aç

Mail Gönder

Firma Resimleri

Firma resmi bulunamadı.

Firma Hakkında

Sağlam, minimalist endüstriyel iç mekan stili, geçen yüzyılın başında New York'taki insanların boş olan eski fabrika binalarında yaşamaya başlamasıyla ortaya çıktı. Bu binaların orijinal unsurları (büyük pencereler, tuğla duvarlar ve çelik gibi kaba malzemeler) benimsenmiş ve iç mekanın bir parçası haline gelmiştir. Günümüzde birçok iç mekanda endüstriyel iç stil (öğelerini) görüyoruz. Çıplak duvarlar, beton zeminler, siyah, beyaz ve gri gibi sade, cesur renkler, çelik kapılar ve pencereler ve koyu tonlardaki mobilyalar bu iç mekan stilinin bazı örnekleridir. Endüstriyel bir tablo, evdeki bu serin atmosferi zenginleştirebilecek ve endüstriyel iç mekanınızı tamamlayabilecek dekorasyondur.


Endüstriyel iç mekanınızı tamamlamak için cam tabloları kullanabilirsiniz . Cam boyama, özel bir cam türü üzerine basılmış yüksek çözünürlüklü bir fotoğraftır. Pleksiglas tabloların aksine cam tablolar gerçek cam üzerine basılmaktadır. Sonuç olarak, işler sabit durur, renk atmaz, bükülmez ve görünüm güzeldir. Bu resimlerin parlak bir etkisi var, bu da renklerin çok güzel görünmesini sağlıyor.


Cam tablolar birçok boyutta mevcuttur, genellikle tam fotoğraflı bir cam resmi veya siyah arka plana sahip bir fotoğraf görürsünüz. Cam üzerine yapılan bu siyah beyaz tablolar da oldukça popüler; siyah arka plan ile birlikte parlak efekt çok hoş bir kontrast oluşturur, bu da bu tür resimlerin endüstriyel resimler adı altına girdiği anlamına gelir.

Firma Videoları

Firma videosu bulunamadı.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış, ilk siz yorumlamak isterseniz aşağıda bulunan formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yazmak İstermisiniz?