EĞİTİME BİR TABLET DE SENDEN OLSUN
img

EĞİTİME BİR TABLET DE SENDEN OLSUN

EĞİTİME BİR TABLET DE SENDEN OLSUN‼️‼️


Değerli Üyelerimiz;


Eğitime sağladığımız her destek, geleceğimizi yeşerten bir tohumdur. Ülkemizin teminatı ve umudu çocuklarımızı en iyi şartlarda geleceğe taşımak hepimizin görevidir.


Antakya Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitime desteklerimizi sürdürüyor, onların eğitim süreçlerinde yanlarında oluyoruz. İçerisinde bulunduğumuz süreç dolayısıyla çocuklarımız bu yıl eğitim-öğretim yılına farklı bir başlangıç yaptılar. Bizler de; “Uzaktan Eğitim” dediğimiz kavram ile karşı karşıya kaldığımız bu dönemde, erişim imkanı bulamayan çocuklarımızın önemli bir eksikliği olan tablet ihtiyacını karşılama düşüncesiyle “Bir Tablet de Senden” kampanyamızı başlattık.


Siz Değerli Üyelerimizin desteğini yakından hissedeceğimize olan sonsuz inancımızla, hep birlikte el ele vererek daha çok çocuğumuza erişim imkanı sağlayacağımızı biliyoruz. Yapacağınız bağışlarla daha fazla sayıda tableti daha fazla öğrencimize ulaştıracak, onlara önemli bir katkı sağlamış olacağız.


Geleceğin en iyi bilim insanlarının, mühendislerinin, sanatçılarının, özetle; eğitimli insan kaynağının yetiştirilmesi için bir adım da sizden olsun!


Tüm üyelerimizi uzaktan eğitime erişim imkanı bulamayan öğrencilerimize destek olmaya davet ediyor, sağlıklı günler diliyoruz…


Kampanyamıza destek olmak için lütfen tıklayınız…

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

http://antakyatso.org.tr/egitime-tablet.php


İlginizi Çekebilir