YAVUZ; “KIRIKHANDA TARİH YAZIYORUZ. DÜNYA ŞAMPİYONASINDA BİZDE VARIZ.!”
img

YAVUZ; “KIRIKHANDA TARİH YAZIYORUZ. DÜNYA ŞAMPİYONASINDA BİZDE VARIZ.!”

Kırıkhan’da spor alanında sıra dışı yatırımlar yapıp dev adımlar atan ve bu yatırımların soncunda özellikle Karate dalında Avrupa, Avrasya ve Türkiye şampiyonluklarının kazanılmasında başrol oynayarak tarih yazan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Karate dalında Dünya Şampiyonasına katılmaya hak kazanan 3 sporcuyu ziyaret edip şampiyonada başarı diledi.


Başkan YAVUZ,  2 - 6 Mart 2022 tarihleri arasında Antalya Kemer'de yapılacak olan Ashihara Dünya şampiyonasına katılmaya hak kazanan Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Milli Antrenörü Ali Çeltik, Milli sporcular Anna Çelik ve Seda Nur Yaşçay’ı Şehit Gülşah Güler Sosyal Tesisindeki Karate spor salonunda ziyaret ederek şampiyonada sporculara başarılar diledi.


Dünya Şampiyonası ile ilgili görüşlerini bildiren Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Ali ÇELTİK; “Öğrencilerimiz çok çalıştılar. Kazanacaklarına Allah'ın (c.c.) izniyle. Eminim inşallah üç sporcumuz birincilik kürsüsüne çıkacaklar.

Böylesine tarihi başarılar elde etmemize imkân sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Yavuz’a teşekkür ediyorum. Kırıkhan ve Hatay başta olmak üzere tüm Türkiye’den dua bekliyoruz.” Dedi.


Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan YAVUZ; “ Hamdolsun ki Kırıkhan’da tarih yazıyoruz. Dünya şampiyonasında artık bizde varız. 

Öncelikle Milli sporcularımızı Dünya Şampiyonasına katılma hakkı kazanarak ilçemize ve bizlere yaşattıkları büyük gurur ve onurdan dolayı şahsım ve ilçem adına yürekten teşekkür ediyorum. 

Antalya Kemer’de düzenlenecek olan Dünya şampiyonasında ülkemizi Hatay'ımızı ve Kırıkhan'ımızı en iyi şekilde temsil edeceklerine, Ay Yıldızlı Bayrağımızı İstiklal Marşımızla birlikte göndere çekeceklerine yürekten inanıyorum. Şampiyonada bütün sporcularımıza başarılar diliyorum.

İnanıyorum ki sporcularımız şimdi Dünya Şampiyonlukları sonrada Olimpiyat şampiyonlukları da yaşatacaktır. O inanç bizlerde ve sporcularımızda var Allah’ın (c.c.) izniyle.

Bizler her zaman olduğu gibi maddi ve manevi desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Başarıda emeği geçen tüm teknik ekibimizi ve sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.

Başkan YAVUZ Avrupa, Avrasya, Hatay şampiyonluklarının yanı sıra Avrupa 2. Ve 3.’lükleri, Ayrasya 2. Ve 3.’lükleri, Hatay 2. Ve 3.’lükleri ile birlikte toplamda166 madalya kazandırılmasını sağlamıştı. Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünü kuran Başkan YAVUZ, İlçeye kazandırdığı spor tesisleri ile 11 branşta 3000 genci sporla buluşturup 13 sporcuyu Milli Takıma kazandırdı.


İlginizi Çekebilir