YAVUZ; “HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ MUHTEŞEMSİN KIRIKHANIM.!”
img

YAVUZ; “HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ MUHTEŞEMSİN KIRIKHANIM.!”

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Kırıkhan Belediyesi tarafından Pazar günü düzenlenen tiyatro etkiliği ve Kırıkhan halkının katılımı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.


Başkan YAVUZ yaptığı değerlendirmede; “Belediye olarak düzenlediğimiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından tertiplenen ve İskenderun Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından Kırıkhan Mustafa Kemal Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu salonunda sahnelenen "KANAVİÇE" İsimli oyunun 2. Perdesinin gösterimi yapıldı.


Öncelikle böyle güzel projemize katkı sağlayan İskenderun Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı'ya, Yönetmen ve oyuncu Özer Yüksel'e, Oyuncularımız Elif Gassaloğlu, Esra Saraçoğlu, Gizem Tutuşmuş, Güneş Yeşil, Oğuz Köybaşı, Tülin Yangın'a, Tiyatronun perde arkasında görevli bütün ekibine, Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Mehmet Demir'e, görevli bütün Belediye personellerimize yürekten teşekkür ederim.


Ayrıca bu güzel eserin yazarı olan ve 28 Eylül 2013 yılında vefat eden Tiyatro Yazarı Turgut 

Özakman'ı Rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum. Ruhu Şad, Mekânı Cennet Olsun.

ÖZELLİKLE KÜLTÜR VE SANATA BÜYÜK ÖNEM VERİP TİYATROYA MUHTEŞEM KATILIM SAĞLAYARAK BİZLERİ ONURLANDIRAN GURURLANDIRAN MEMLEKETİMİN GÜZEL İNSANLARI BÜTÜN HEMŞERİLERİME YÜREKTEN VE EN KALBİ DUYGULARIMLA ÖZEL OLARAK TEŞEKKÜR EDİYORUM. İYİKİ VARSINIZ. SİZLERLE BİRLİKTE EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE HİZMETLERİN HER ALANINDA OLDUĞU GİBİ KÜLTÜR VE SANAT ALANINDA YENİ, GÜZEL VE BÜYÜK PROJELERİ YAŞAMAYA VE YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ ALLAH'IN (c.c.) İZNİYLE.” Dedi.


İlginizi Çekebilir