KIRIKHAN OSBYE YOĞUN İLGİ
img

KIRIKHAN OSBYE YOĞUN İLGİ

Kırıkhan Organize Sanayi Bölgesi'ne büyük emeği olan ve unutulmuş dosyayı tozlu raflardan alıp hayata geçiren AK Parti Hatay Milletvekili ve TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, OSB alanında incelemelerde bulundu.


*ÖN TALEPLER TOPLANDI *

52 işletme ve 3000 işçi kapasiteye sahip olacak tesisin yapım çalışmalarını inceleyen Yayman, projede emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür etti. 


Vali Rahmi Doğan başkanlığında yürütülen çalışmalarda ön talepler toplandı. Valilik salonunda açık artırma yöntemiyle yapılan ihaleye çok sayıda iş insanı katıldı. 


52 işyeri için 140 girişimci müracaat etti. Bu yoğun talep karşısında mutlu olan OSB müteşebbis heyeti ikinci kısım İçin hemen düğmeye bastı. 


İŞ İnsanları acil olarak yatırım yapacaklarını ve kendilerine fabrika yeri verilmesini istediklerini dile getirdiler. 


Yayman sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda 

“AK Parti Hatay'a ne yaptı diyenlere cevap niteliğinde bir hizmeti çok yakın zamanda hizmete açacağız diyen Yayman, projenin bölgedeki istihdama büyük katkı sağlayacağını kaydetti. 


YAPARSA AK PARTİ YAPAR

Vekil Yayman, incelemelerinin ardından takipçilerine şu ifadelerle seslendi; "Kırıkhan’ımızın ve bölgemizin işsizlik sorununa çare üretecek Kırıkhan OSB’de çalışmalar gördüğünüz gibi devam ediyor. Burada 52 işyeri açılacak ve 3000 kişiye iş ve aş imkanı sağlanacak. 


AK Parti Kırıkhan’a ne yaptı diye soranlara bu proje en güzel cevaptır. Yarım asırdır olduğu gibi yine yaparsa AK Parti yapar. Milletin umudu AK Parti’dir diyorum. Bu proje yıllardır söyleniyordu Tahtaköprü barajında olduğu gibi bunu da çok şükür biz yaptık.. 


Buranın yapımında emeği geçen başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Hatay Valimiz Rahmi Doğan’a, Kırıkhan Kaymakamı Mahmuthan Arslan, Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz’a, AK Parti İlçe Başkanımız Ömer Erdal Çelik’e ve Kırıkhan Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Numan Bölükbaş’a özel olarak teşekkürlerimi sunuyorum. Onların üstün gayreti olmasaydı bu noktaya gelemezdik..


Seçim döneminde söz verdiğimiz bir vaadi daha gerçekleştirmenin mutluluğu içindeyiz.” İfadelerini kullandı..


İlginizi Çekebilir