BAŞKAN YAVUZ “KIRIKHAN DÜNYA ŞAMPİYONU.! TARİH YAZDIK.! GURURLUYUZ ARTIK”
img

BAŞKAN YAVUZ “KIRIKHAN DÜNYA ŞAMPİYONU.! TARİH YAZDIK.! GURURLUYUZ ARTIK”

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ 2 - 6 Mart tarihleri arasında Antalya Kemer'de düzenlenen Ashihara Dünya şampiyonasında Kırıkhan’ın DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU ve Dünya Şampiyon olan Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Milli sporcularımız ANNA ÇELİK ve SEDA NUR YAŞÇAY ile ilgili açıklamada bulundu.

Başkan YAVUZ açıklamasında; “Değerli hemşerilerim. Allah’a hamdolsun ki bugün KIRIKHAN DÜNYA ŞAMPİYONU.! TARİH YAZDIK.! GURURLUYUZ ARTIK.

2 - 6 Mart tarihleri arasında Antalya Kemer'de düzenlenen Ashihara Dünya şampiyonasında Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Milli sporcularımız Anna Çelik ve Seda Nur Yaşçay Final Maçında Karşılaştığı rakiplerini mağlup ederek DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU.

DÜNYA ŞAMPİYONU SPORCULARIMIZ ANNA ÇELİK ve SEDA NUR YAŞÇAY’I” Bu tarihi başarılarından dolayı şahsım ve ilçem adına en kalbi duygularımla kutluyorum.

Ayrıca Milli Antrenörümüz Ali Çeltik’i de yine şahsım ve ilçem adına en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. BİZLERE YAŞATTIĞINIZ BU GURUR VE MUTLULUKTAN DOLAYI NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZDIR.  

         “ARTIK HEDEFİMİZ OLİMPİYAT ŞAMPİYONLUĞU ALLAH’IN (C.C.) İZNİYLE” Dedi.


İlginizi Çekebilir