YAVUZ; “ONLAR SADECE ŞEHİTLERİMİZİN DEĞİL, BİZLERİN VE AZİZ MİLLETİMİZİNDE ANNELERİDİR!”
img

YAVUZ; “ONLAR SADECE ŞEHİTLERİMİZİN DEĞİL, BİZLERİN VE AZİZ MİLLETİMİZİNDE ANNELERİDİR!”

Kırıkhan Kaymakamlığı ve Kırıkhan Belediyesi 8 Mayıs Anneler günü dolayısıyla Şehit Anneleri onuruna yemek verdi.

Yemek programına İlçe Kaymakamı Mahmuthan Arslan, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak parti Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Bestami Antepli, Kırıkhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Demir, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un eşi Gülen Yavuz, İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik’in eşi Zeliha Çelik ve Şehitlerimizin Kıymetli Anneleri ve aileleri katılım sağladı.

Programda yapılan ortak açıklamada; “Devlet ve Millet olarak dün olduğu gibi bugün ve bugünden sonrada Şehitlerimizin kutsal emanetleri olan kıymetli Anneleri ve ailelerinin yanında olmaya devam edeceğiz. Onlar sadece Şehitlerimizin Anneleri değil, bizlerin ve Aziz Milletimizin de Anneleri ve Aileleridir.

Şehit Annelerimiz başta olmak üzere bütün Annelerimizin Anneler gününü en kalbi duygularımızla kutlar bütün Annelerimizin ellerinden öper sevgi ve saygılarımızı sunarız.” Denildi.

Program Kaymakamlık ve Belediye olarak hazırlanan Esma-ül Hüsna (Allah’ın (c.c.) 99 İsminin yazılı) olduğu tabloların Şehit Annelerine hediye edilmesi ile sona erdi.


İlginizi Çekebilir