TÜM SANATLAR KARDEŞTİR. HEPSİ DE ÖTEKİNİN IŞIGINDA PARLAR
img

TÜM SANATLAR KARDEŞTİR. HEPSİ DE ÖTEKİNİN IŞIGINDA PARLAR

Pandeminin Türkiye’de ilk kez görüldüğünden bu  yana süreçten olumsuz etkilenen vatandaşlardan esnafa kadar toplumun bütün kesimlerine yönelik  sorunlar yaşaması En çok da sanat ve sanatçıyı etkilemesi nedeniyle  sanatçılara yönelik desteklerine bir yenisini daha ekliyor. Geçimini  sanat  ile sağlayan, şehrin farklı cadde ve sokaklarında sağlıksız ortamlarda sanatlarını icra ederken zaman zaman ciddi sorunlar yaşayan  sanatçılarına sağlıklı ortamda çalışma imkanı sunmuş Özellikle pandemi sebebiyle yaşanan sokağa çıkma sınırlamaları ve eğlence mekanlarının kapalı olması yüzünden ekonomik dar boğaza düşen sokak sanatçıları bu projeyle biraz olsun rahat bir nefes almalarını Gerek vatandaşlar, gerekse de sanatçılarından büyük ilgi gören proje,  Ara ara konseler düzenleyerek sosyal uyum çalışmalarına ciddi destekler verilmiştir.

Daha kapsamlı bir  projeler  çalışmaları yapılmaya başlanmıştır.Pandemi yüzünden tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de birçok sektörün zor zamanlar geçirdiğini ifade eden  Tayvan Kültür Merkezi  PR.Dr. Chıu  Chen Yu  bizler Kültür merkezi okarak imkânları dâhilinde destek olmaya çalışıyoruz. Tayvan Kültür Merkezi  olarak biz de üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz.  birçok projede omuz omuza verdiğimiz sanatçılarımıza bu zor dönemde destek olmayı şiar edindik. Bu kapsamda sanatçılarımıza destek olmak sanatçıları festivali gerçekleştirdik. Hem sanatçılarımızdan hem vatandaşlarımızdan çok olumlu geri dönüşler aldık. Sanatçılarımızdan aldığımız geri dönüşler neticesinde daha geniş kapsamlı bir proje yapma ihtiyacı hissettik” dedi.

Maddî manevî destek saglamak,

sanatçıları bir araya getiren bir oluşum. Bizim hedeflediğimiz kitleye en doğru ulaşımı bize sağlayacaktır. Zor durumdan geçen sanatçılarımıza, sanatlarını icra etmeleri için fırsat tanınıp bu dönemde yalnız olmadıklarını hissettirip, maddi ve manevi destek sağlanacak ve sosyal belediyecilik yönümüz tekrar hissettirilecektir. Amacımız;  Merkezimizin sanatın her dalında faaliyet gösteren sanatçılarımızın ve tüm sanat faaliyetlerinin mutfağında çalışan kişilerin pandemi döneminde yaşadıkları zorluklara karşı destek olmak. Onların  Reyhanlı ilçemizde, açık havalarda sanatlarını icra etmelerini sağlamak onlara maddi manevi destek olmak istiyoruz.  Sanata ait  her türlü projeyi hayata geçireceğiz. Bunun yanında 

Projeyi yaz boyunca çocuk oyunları, tiyatrolar, canlı gösteriler ve konserlerle buluşturacaklarını kaydetti. hizmetleri, teknik hizmetler ve lojistik çalışanı olmak üzere her türlü hizmet tarafımız dan karşılanacaktır. Tayvan halkı ve Türk Halkı ve Suriye Halkını sanatla ve sanatçıyla bir araya getirerek  Asya , Türk ve orta doğu motifinin kardeşliğine  destek olmanın gururunu yaşıyacagız. Dünya kardeşlik çerçevesinde her türlü Desteğe hazırız.










İlginizi Çekebilir