YAZ AKŞAMLARI TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİYLE RENKLENECEK
img

YAZ AKŞAMLARI TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİYLE RENKLENECEK

Şehirde yaz akşamlarının en nostaljik ve keyifli aktivitelerinden biri, ailecek ya da arkadaşlarla toplanıp açık hava sinemalarında film izlemektir. Öyle ki klasik eşlikçileri frigo ve mısır ile bu yaz gecesi sinemalarında her yaştan şehirli bir arada olabilir ve filmin tadını çıkarabilir.

Nerde kaldı o eski yazlık sinemalar demeyin, şehirde hala bu kültürü sürdüren mekanlar mevcut. Evinizin sıcaklığında, yıldızların altında film izleyebileceğiniz, Reyhanlı’da bulunan Tayvan  Kültür Merkezinde sinemalarından  Tayvan  kültüründen esintilerinden tutun. Hayvan doga sevgisi her türlü duyguları   Hissedebilirsiniz. 

Tayvan Kültür Merkezimin , resmen avlu içinde yapılan açık hava sinema gösterimleri bir yıldır İ Reyhanlı da Tayvan Kültür Merkezinde sinema severlerin en sevdiği yaz etkinliklerinden. Sinemalarda ve festivallerde gösterilen ilgi çekici yapımları açık havada izlemenin tadını çıkarmak için yaz boyunca yapılan gösterimleri mutlaka takip etmelisiniz. Çünkü serin bir yaz akşamı elinize içeceğiniz ve mısırınız, güzel bir filmin tadını çıkarmak gibisi yok! Hafta sonu akşamları gerçekleşen açık hava gösterimlerini Facebook sayfası üzerinden takip  Tayvan kültürünü Sinema Keyfi” adı altında açık hava film gösterimleri düzenleniyor.  3 Haziranda başlayacak etkinlikler dizisi yaz boyunca devam edecek. Diğerlerinden farklı olarak akşamüstü  neredeyse açık büfe ikramlarla başlayacak etkinliklerde, hava karardığında film başlayacak. Arkadaşlarınızla  çocuklarınızla Tayvan Kültür Merkezinin önce bahçesinde keyifli bir sohbet, ardından yıldızların altında film izlemek için  Tayvan Kültür Merkezi gösterimleri mutlaka takip edin. Bilet bile almanıza gerek yok


İlginizi Çekebilir