YAVUZ; “YKS – AYS - YDS SINAVINA GİRECEK TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİM”
img

YAVUZ; “YKS – AYS - YDS SINAVINA GİRECEK TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİM”

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz 18 Haziran Cumartesi ve 19 Haziran Pazar günleri yapılacak olan YKS – AYS – YDS sınavları ilgili yazılı bir mesaj yayınladı.

“Eğitim-Öğretim, ülkemizin geleceğine yön veren en önemli dinamiklerdir. Azim ve sabırla hazırlandığınız YKS – AYS - YDS sınavlarında,  sınav engel değil, basamak olacaktır.” diyen Başkan Yavuz mesajında şunları söyledi;

“Sevgili öğrenciler; Ülkemizi, umut dolu yarınlara emin adımlarla taşıyacak geleceğimizin teminatı olan sizlersiniz. Yeni nesillerimizin sorumluluk bilinciyle, kendine güvenen, okuyan, araştıran, sorgulayan, bilginin, değerinin farkında olan bireyler olması en büyük temennimizdir. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz, hem kendi geleceklerini olumlu manada şekillendirmek hem de vatanımızın ve milletimizin geleceğine hizmet etmek amacıyla eğitim-öğretimde uzun, yorucu ve belli bir gayret içinde zamanla yarış içerisindedir. 

Bu yarışın önemli bir süreci de sene içinde yapılan eğitimin sınavlarla değerlendirilme sürecidir. Öğrencilerimiz bir yıl boyunca yaptıkları emeklerinin karşılığını bu sınavlarla alırlar ve girdikleri bu önemli sınavlar sonucunda hayatlarına yön verirler. Öğrencilerimizin girdikleri sınav sonucunda istedikleri fakültelere girmeleri aileleri kadar bizleri de oldukça mutlu kılmaktadır.

Üniversite adayı öğrencilerimiz heyecanlı bir bekleyiş içerisindedir. Üniversite hayaline kavuşmak isteyen bu öğrencilerimizin mesleğin ilk basamağı olan YKS – AYS- YDS sınavlarında iyi güzel bir sınav sonucu elde etmeleri için, aşırı endişeden uzak, kendilerine güvenlerinin tam olması gerekir. 

Tüm öğrencilerimize; Kalemi güçlü, moralleri yüksek, heyecan ve stresten uzak, hazırlık süreçleri boyunca harcadıkları emek ve çalışmalarının karşılığını alabilecekleri, istedikleri yüksek puanları elde ederek gönüllerindeki fakültelere girebilmeleri temennisiyle üstün başarılar dilerim. ”Dualarımız hep sizlerle olacaktır. 

NOT: Çocuklarımızın hayatlarını etkileyecek olan bu önemli sınav süresince (saat 09:00-18:00 arası) öğrencilerimizin dikkatlerini dağıtıcı ve rahatsız edici her türlü sese karşı halkımızın, özellikle araç ve motor sürücülerinin daha duyarlı hareket etmelerini önemle rica ederim.” Dedi.


İlginizi Çekebilir