YAYMANDAN YOĞUN BAYRAM MESAİSİ
img

YAYMANDAN YOĞUN BAYRAM MESAİSİ

AK Parti Hatay Milletvekili ve TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman bu Kurban bayramında Hatay’ın her yerini adım adım gezerek hemşehrilerinin bayramını kutladı..


Milletvekili Yayman, Ramazan Bayramında olduğu gibi Kurban Bayramını da Hatay’da geçirmek üzere Hatay’a geldi. Geldiği andan itibaren yoğun mesai harcayarak Hatay’ı karış karış dolaşan Milletvekili Yayman; esnaflardan vatandaşlara, kolluk kuvvetlerinden kanaat önderlerine, iş adamlarından şehit ve gazi ailelerine, ilçelere kadar dur durak bilmeden birçok ziyaret gerçekleştirdi..


*MASA’DA DEĞİL HEP SAHA’DA *

Bayram sabahından itibaren ziyaretlerine başlayan Yayman, bayram süresince sürdürdüğü ziyaretlerinde Hataylı hemşehrileriyle biraraya gelerek bayramlarını kutladı. 




Bayramın ilk gününde Kırıkhan ve Hassa ilçelerinde düzenlenen bayramlaşma programına katılarak hemşerileri ile bir araya geldi. Ardından Hatay Valiliğinin bayramlaşma programına katılan Milletvekili Yayman, daha sonra AK Parti İl Başkanlığında gerçekleştirilen bayramlaşma programına katıldı..


Bayramın ikinci günü ise Kumlu, Reyhanlı, Samandağ ve Altınözü ilçelerinde bayramlaşma programına katılan Yayman, ziyaretleri sırasında sorun ve talepleri de yerinde dinledi. 


Vekil Yayman’ı Kurban Bayramında ağırlayan vatandaşlar, Yayman’ın samimiyeti, mütevaziliği, çalışkanlığı ve yakın ilgisinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler.


İlginizi Çekebilir