TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ DEVASA BOYUTTA SU DEPOSU YAPTI!
img

TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ DEVASA BOYUTTA SU DEPOSU YAPTI!

Reyhanlı’da bulunan Tayvan Kültür Merkezi su ihtiyacını karşılamak ve yaz aylarındaki yüksek tüketimleri dengelemek amacı ile on bin metreküp kapasiteli yeni bir su deposu yaptı.Tayvan Kültür Merkezi Koordinatörü  PROF. Dr. CHEN CHIU YU  Demecinde ; Reyhanlı genelinde vatandaşların güvensiz ve sorunlu su  sıkıntıları yaşaması nedeniyle  güvenli su teminini sağlamak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda  Tayvan Kültür merkezimize modern bir su deposu fikrini hayata geçirdik. Merkezimizin hem ziyaretçileri için hem de park ve bahçemizin sulanması için hizmet verecek  10 bin metreküp kapasiteli deposu sayesinde, kesintisiz su temini güvence altına alındı. Çalışmaları geçtiğimiz yıl yapılan kuyu boru hattının güzergah değişiklikleri tamamlanmıştır.


Böylece herhangi bir su kesintisine gerek kalmayan yeni depo kolaylıkla işletmeye alındı. 


Bu depomuzun özelliği paslanmaz olması ve site,kreş, yurt gibi insanların sıklıkla yaşadığı alanlarda sağlıklı ve hijyenik kullanımıdır. 


Nikel karışımlı birinci sınıf kalite malzemeden üretilmektedir. Paslanmaya, erozyona ve sızdırmaya karşı dirençlidir.Depolarımız argon kaynak tekniği ile imal edilmektedir. Paslanmaz tank ile sağlıklı depolama yapabiliyoruz. Su tankı olarak kullanıldığımız su depomuz , Tayvan Kültür Merkezinin 

su ihtiyacını güvence altına almıştır. Tayvan kültür merkezi olarak yaptığımız her çalışmada bizden desteklerini esirgemeyen Reyhanlı Belediye Başkanı sayın MEHMET HACIOĞLU Beyefendiye teşekkürü bir borç bilirim. 


Ayrıca bize bu depoyu kazandıran işletmeye ve işletme çalışanlarına, bu sıcak günlerde hiç durmadan emek veren işçi kardeşlerimize de çok çok teşekkür ederiz.





İlginizi Çekebilir