BAŞKAN YAVUZ; “ZABITA HAFTASININ 196. YILI KUTLU OLSUN”
img

BAŞKAN YAVUZ; “ZABITA HAFTASININ 196. YILI KUTLU OLSUN”

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, 1- 7 Eylül Zabıta Haftasının 196. Yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yavuz mesajında; “Zabıtanın temelleri ilk olarak 1826 yılında atılmıştır. 

Her geçen gün hizmet kalitesini artıran ve personel yapısını sürekli dinamik tutan bir anlayış ile 7 gün 24 saat çalışan Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlarımızın sağlıklı, huzur ve güven ortamında yaşamasının güvencesidir. 

Farklı alanlarda hizmet veren Belediyelerde, zabıtanın özel ve ayrı bir yeri vardır. Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan Zabıta ekiplerimiz, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Şehir hayatında düzenin sağlanabilmesi için ölçüm ve tartım, güvenlik ve asayiş, denetim ve kontrol mekanizmalarından taviz verilmemesi gerekmektedir. Tüm bu görevleri yerine getirirken Belediyelerimizin gören gözü ve işiten kulağı olan Zabıta Teşkilatımız aynı zamanda Belediyeler ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir. Bu anlamda Zabıta Müdürlüğümüz bütün personeli ile vatandaşlarımızın her zaman yanında ve hizmetindedir.

Bu duygu ve düşüncelerle Zabıta Haftası’nın 196. Yıl dönümünde bugüne kadar yaptıkları fedakârca çalışmalardan dolayı başta Kırıkhan Belediyesi Zabıta Teşkilatımızı ve ülkemizin dört bir yanında vatandaşların huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm zabıta teşkilatımızın Zabıta Haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.


İlginizi Çekebilir