YILLAR SONRA HATAYDA AK PARTİ VE CHPDEN ORTAK BASIN TOPLANTISI
img

YILLAR SONRA HATAYDA AK PARTİ VE CHPDEN ORTAK BASIN TOPLANTISI

Yıllardır insanların Siyasetçilerin Hangi partiden olursa olsun. Vatandaşlara hizmet konusunda tek vucut olmaları gerektiğini her mecrada dile getiren vatandaş. Hatay’da bir ilki yaşamış oldu. 

AK Parti ve CHP’nin Hatay’daki kurmayları, ortak basın toplantısında bir araya geldi. Defne Devlet Hastanesi’ne tahsis edilecek bölgenin tartışıldığı toplantıda, Hatay için ortak akıl vurgusu yapıldı.

AK Parti ve CHP’nin Hatay’daki kurmayları, Türk siyasetinde pek de örneğine rastlanılmayan bir  birlikteliğe imza attı. Defne Devlet Hastanesi yer tahsisi için ortak toplantı düzenleyen parti temsilcileri, basın mensuplarıyla birlikte fikir alışverişinde bulundu.

Toplantıya AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, CHP İl Başkanı Ramiz Parlar, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, partilerin ilçe ve kadın kolları başkanları, teşkilat üyeleri, Defne Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Demirel ve basın mensupları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal yaptı. CHP temsilcilerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Yeşildal, Defne Devlet Hastanesi’nin Turunçlu Arıtma Tesisi ve Hayvan Barınağı’nın bulunduğu bölgeye yapılması gerektiğini savundu ve alternatif olarak 7 bölgenin tartışıldığını açıkladı.

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, karar aşamasında yapıcı rol oynayacaklarının sinyalini verdi. Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel ise en uygun yer olarak çevre yolunu işaret etti.

CHP Hatay İl Başkanı Ramiz Parlar, bu birlikteği örnek tablo olarak yorumladı.  AK Parti Hatay Milletvekili Sabah Özgürsoy Çelik, sürecin en başından beri takipçisi olduğunu dile getirdi ve en doğru seçeneği bulacaklarını savundu. 

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda, konunun çözüme kavuşması için ilk adım atılmış oldu.Basın Mensuplarının yogun ilgi gösterdiği toplantıda. Soru cevap şeklinde de devam edildi. Projenin ilk aşamasından sonra yapılan bu toplantıyla, Defne Devlet Hastahanesi bir nebze de olsa  Ete kemiğe bürünmüş oldu. Bundan sonra ki adım, Hastahanenin nerede yapılacağı  konusunu görüşülmesi. Aynı kurmayların Bilgi Alışverişinde bulunarak yakın zamanda kamuoyunu aydınlatacağı söylendi.



İlginizi Çekebilir