TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ AÇILIŞA HAZIRLANIYOR.
img

TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ AÇILIŞA HAZIRLANIYOR.

Taipei Ekonomi Kültür Misyonu Temsilcisi  Sayın Volkan Chih-Yang HUANG    Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Yapımı süren Tayvan Kültür Merkezinde bir dizi İncelemelerde Bulundu. Farklı mimarisi, Teknik Donanımı, bir çok organizasyona da ev sahipliği yapan,  Merkez, Suriyeli mülteciler ve Reyhanlı halkının özlemini duyduğu, birçok sanatsal ve kültürel faaliyete ev sahipliği yapacak”  Ayrıca, Sosyal uyum çerçevesinde Kadınlara Kurslar sağlayarak, daha sosyal bir Alan oluşturmayı hedefliyor. Çocuklarında Sanat Spor Aktivitelerini de gerçekleştiren Merkez,

İÇİNDE YOK  YOK.

Spor Sahası. Resim tiyatro Atölyeleri ve İdari birimler ve fuaye alanlarının yanı sıra sanat atölyesi, teknik kütüphane,   Yabancı dil bilim eğitim sınıfı, görsel sanatlar sınıfı ve  derslik olacak” Yetişkin Eğitim Atölyeleri. Ortadoğu mutfağı, çocuk Terapi sınıfları, Reyhanlı Belediye kapsamında. Kadın kooperatif Doğaka işbirliğinde Atölyeler kurulacak.

Kültür Merkezi en kısa sürede tamamlanarak vatandaşlara hizmet vermeyi Amaçlıyor.. Reyhanlı’ya  değer katacak ve sosyal yaşamımızı daha da güçlendirecek olan, içerisinde tiyatrolar söyleşiler, panellerin  ve birçok etkinliği de gerçekleştirmiş olan Kültür Merkezi şimdiden bölgenin Kültür ve Sanat Alanında Cazibe Merkezlerinden biri  Olma yolunda Tayvan Kültür Merkezinin  Yakında, Açılışının gerçekleşeceği ve halkın Kullanımına açılacağı Söylendi.



İlginizi Çekebilir