BAŞKAN YAVUZ KIRIKHANIN YOLLARINI YAPMAYA DEVAM EDİYOR
img

BAŞKAN YAVUZ KIRIKHANIN YOLLARINI YAPMAYA DEVAM EDİYOR

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Hatsu tarafından devam eden su şebeke değişimi ve doğalgaz sebebiyle yapılan kazı çalışmaları sonrasında bozulan yolları kanunen hatsu ve Büyükşehir Belediyesinin yapması gereken asfaltlama, kilittaşı onarım çalışmaları ve sathi kaplama asfalt çalışmalarıan devam ediyor.

ŞEYHA ŞAMİL CADDESİ VE MAREŞAL ÇAKMAK CADDELERİSNİN SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Başkan Yavuz son bir hafta öncesinde başladığı Kurtuluş Mahallesi Şeyh Şamil caddesinde ve Barbaros Mahallesi Mareşal çakmak caddelerinin sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayıp hizmete sundu.

SATHİ KAPLAMA ASFALT – KİLİTTAŞI ONARIM VE ASFALT YAMA ÇALIŞMALARINA ARA VERİLMİYOR

Başkan Yavuz yine son bir hafta içerisinde Kırıkhan’ın birçok mahallesinin cadde ve sokaklarda yapılacak olan yollar öncesinde halkın mağduriyetini gidermek için sathi kaplama asfalt, kilittaşı onarım ve asfalt yama çalışmarına da ara vermeden devam ediyor.

Başkan Yavuz ilçede su şebekesi döşeme çalışmalarının ve abone bağlantılarının yapılıp teslim ettiği birçok mahallede gerekli yol, onarım ve yama çalışmalarını yapmış idi.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan YAVUZ; “İlçemize genelinde yapılan içme suyu şebeke değişimi, doğalgaz kazı çalışmaları, ttnet ve elektrik kurumunun kazı çalışmaları nedeniyle yollar konusunda halkımız mağduriyetler yaşamaktadır. Her nekadar bozulan yollarını asfaltlanması kazı yapan kurumlara ait olmasına rağmen halkımızın mağduriyetini giderebilmek Kırıkhan Belediyesi olarak bizler yapıyoruz. İlgili kurumlarımızın da aynı hassasiyei gösterip bir an öncce çalışmalarını tamamlayıp yolların yapılmasını bekliyoruz.” Dedi.



İlginizi Çekebilir