ZAFER PARTİSİ İL BAŞKANI ADEM KAYA; GENÇLERİN YOGUN İLGİSİ BİZE UMUT VERİYOR.
img

ZAFER PARTİSİ İL BAŞKANI ADEM KAYA; GENÇLERİN YOGUN İLGİSİ BİZE UMUT VERİYOR.

Zafer Partisi HATAY  İl Başkanlığının  düzenlediği, Basın mensuplarıyla kahvaltı ve söyleşiye yapıldı. İl Başkanlığı binasında yapılan toplantı. Hatay’ın yöresel kahvaltıları ve karşılıklı  söyleşiyle devam etti. Basın mensuplarıyla, Genel Başkan Ümit Özdağ’ın Hatay ziyareti, ve siyasi Gündemi değerlendiren  Hatay İl Başkanı Adem Kaya bey   Gidişat bizim içinde  Çok Endişe verici,   Ülkemizde, Adalet Ekonomi Resmen Kriz dönemini yaşıyor. zafer partisi olarak Bu gidişata bir son vermek halkımıza destek olmak için sürekli olarak Sahadayız. Biz, Öncelikle ülkemizin Umudu olan 

Gençler için yola çıktık, gençlerle yürüyoruz, gençlerle Zafer kazanacağız! Gençlerin Partimize yoğun ilgisi var. Bu ilgi bize ciddi umut veriyor.   Genel Başkanımız  Ümit Özdağ  ve biz biliyoruz ki, Türk Milleti tarih boyunca düştüğü her buhranda, gençliğin gücü ile ayağı kalkmış, aldığı her darbeyi gençliğin eliyle sarmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, yüz yıldır içerden ve dışardan yıkılmaya çalışılmış, gençlerin direnciyle bu girişimler tarihin çöplüğüne atılmıştır! Değişen dünya şartlarında GENÇ olmak her dönem gibi zorlayıcıdır. Büyürken tuttuğumuz el ne kadar büyüse de yanında olarak, onları severek, değer vererek, anlayarak refah, mutlu, eğitimli bir gelecek sağlayabileceğimizi unutmamalıyız. Dedi.




İlginizi Çekebilir