REYHANLI KAYMAKAMI SAYIN YASİN ÖZTÜRKÜN KÜLTÜR MERKEZİNE DESTEKLERİ DEVAM EDİYOR
img

REYHANLI KAYMAKAMI SAYIN YASİN ÖZTÜRKÜN KÜLTÜR MERKEZİNE DESTEKLERİ DEVAM EDİYOR

Gezi ve incelemeler kapsamında ziyaretleriyle Reyhanlı ilçe kaymakamı sayın Yasin Öztürk  bey Tayvan Kültür Merkezindeki projeleri gezerek inceledi. 

Gezi kapsamında, Reyhanlı kaymakamı topraklarının verimiyle yoğrulmuş, kadirşinas insanların oluşturduğu, tarihi ve kültürüyle medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir ilçe olduğuna dikkat çeken Sayın Kaymakam Öztürk  "Bizler de Reyhanlı’mızı daha yaşanabilir bir ilçe hüviyetine büründürmek için, halkımızla birlikte samimi çalışmalar yapıyoruz. Görevdeki ilk günkü heyecanımızla gerek çocuklarımız, gerek kadınlarımız ve gerekse burada bulunan öğrencilerimiz ve tüm  Reyhanlı hemşehrilerimiz için bu tür merkezlerimizin en güzel örneklerini sunma gayretindeyiz” diye konuştu.

“Her zaman söylediğimiz gibi; halkımıza hizmeti yüce bir değer olarak görüyoruz. Vatandaşımızın hizmet üreterek oluşturduğu bu tür merkezlerimizin vatandaşlarla buluşmaları, halkımızın umutlu ve geleceğe güvenle bakabileceklerine olan inançları, olumlu geri dönüşleri bizlerin de çalışma şevkini artırıyor. 

Bu tür merkezlerin ilerici, modern, çok fikirli, adil ve eşit bir platformda yeniden dünya ölçeğinde ve her alanda söz ve karar sahibi olabilecek insanlar yetiştireceğine inanıyorum." 

Ziyaret esnasında Sayın Kaymakam  beyin merkezde bulunan kadınlar için hazırlanan atölyeleri,  uyum çalışması kapsamında çocuklar için hazırlanan derslik ve spor tesislerini, park bahçe çiçek ve duvarlardaki resimleri, en ince detayları inceledi. Tayvan Kültür Merkezi koordinatörü  PR.DR. Chiu Chen Yu beyefendiyle karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. 

Merkez Koordinatörü Chen Yu, merkezin kurulum aşamasından bahsedip en kısa zamanda hizmete girecek olan merkezin çalışmalarını, projelerini ve ayrıca dünya çapında dergi ve gazetelerdeki tanıtımını, merkezin inşaat aşamasında olmasına rağmen dünya çapında organizasyonlara ev sahipliği yaptığını, Reyhanlı ve Suriyeli vatandaşlar tarafından rağbet gördüğünü, çocukların boş zamanlarını merkezde uyum çalışması adı altında eğitim ve spor yaparak boş zamanlarını verimli hale getirdiklerini dile getirdi. 

"Nezaket  ziyaretleri için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.



İlginizi Çekebilir