TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ ÇOCUKLAR DÜNYANIN EN BÜYÜK SERVETİDİR.
img
Hatay

TAYVAN KÜLTÜR MERKEZİ ÇOCUKLAR DÜNYANIN EN BÜYÜK SERVETİDİR.

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bulunan Tayvan Kültür Merkezi, çocuklar için kreş merkezi kurdu.  Okul öncesi çocukların uyum çalışması kapsamında. Hazırlanan  sınıflar Ahşap yapılardan oluşturuldu. Çocukların aktiviteleri için. Masa ve oturaklar hazırlanan sınıflarda klimalar ve  oyun  meteryalleri hazırlandı.  Kültür Merkezine gelen kadınlar artık çocuklarını güvenli bir şekilde merkezin  bakım evine bırakacaklar.  Merkeze gelen kadınların çocuklarını bırakacak yer bulamadıklarını, bunun üzerine zor durumda kalan kadınların talebi üzerine yapılan sınıflar merkeze gelen kadınlar arasında,   Büyük bir heyecen oluşturdu. Sosyal  uyum  anlayışıyla hizmete devam eden, eğitim ve öğretime her zaman destek olan Tayvan Kültür Merkezi yetkilileri ;   Merkezin bir projesini daha hayata geçiriyoruz.  Merkezimizde yapımı tamamlanan  okul öncesi sınıflarımız hizmete başlıyor.

Sosyal  proje  anlayışıyla   Reyhanlı halkımız için  çalışmalarını hızla sürdürerek , sosyal projelerimize bir yenisini daha ekliyoruz.. Hizmet yelpazesini her geçen gün genişleten Tayvan Kültür Merkezimiz, Çocuklarımıza da hizmet sunuyor.

Rengarenk görünümü ile geniş çocuk kapasitesiyle hizmet verecek. Modern yapısı ve estetik tasarımıyla dikkat çenen kreş, 2sınıftan oluşuyor. Çocuklara  gelişmiş teknolojilere göre hazırlanmış ,  belirli yaş gruplarına uygun oyun alanları

her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğünü vurgulandı. Kum ve çamur havuzu, kişisel becerilerin gelişimine yardımcı oyun parkurları, kütüphane, sinema odası, satranç odası, müzik odası, grup etkinliklerinin faaliyet göstereceği geniş alanları ve  büyük bahçesi yer alıyor.”



İlginizi Çekebilir