REYHANLI BELEDİYE BAŞKANI HACIOĞLU; SPOR KAREKTER OLUŞTURMAZ. KAREKTERİ ORTAYA ÇIKARIR.
img

REYHANLI BELEDİYE BAŞKANI HACIOĞLU; SPOR KAREKTER OLUŞTURMAZ. KAREKTERİ ORTAYA ÇIKARIR.

Reyhanlı Belediye Başkanı  Mehmet Hacıoğlu, Tayvan Kültür Merkezi ziyaretinde semt sahasında çocuklarla top oynadı. 

Tayvan Kültür Merkezi   incelemeleri esnasında spor sahası önünden geçen  Reyhanlı  Belediye Başkanı  Mehmet Hacıoğlu, çocukları spor yaptıkları alanda ziyaret etti, onlarla sohbet etti.

Çocuklarla bir süre futbol oynayan  Belediye Başkanı Hacıoğlu çocukların oyununa dahil olarak geçmişten kalan yeteneklerini sergiledi. Sıradan bir belediye başkanı olmadığını, daime halkla iç içe olduğunu gösteren Başkan  Hacıoğlu giydiği takım elbiseye aldırış etmeden çocukların sevincine ortak oldu. Çocuklarla bir süre sohbet eden Başkan Hacıoğlu, "Sizler için modern spor alanları yapacağız. Sizlerin daima sporla iç içe olmasını istiyoruz. Bunun için yapılması gereken ne varsa yapacağız. Sokakta top oynamanın zevki bir başkadır fakat biz, siz değerli çocuklarımıza modern spor alanları inşa etmek istiyoruz. Hepinizin birer profesyonel sporcu olmasını istiyoruz" dedi.

 Çocukların isteklerini dinleyen Başkan  Hacıoğlu,

Çocuklar  Bizim Varlıklarımızdır. Onların büyümesini, organize spor yapmalarını, okula gitmelerini ve evin içinde koşmalarını izlemek bir zevk. Çocuklar çok hassastır. Doğru motivasyon verilmediği takdirde, küçük şeyler onları yaşamları boyunca etkileyebilir.

Küçük yaşta her çocuk sevilmek, ilham almak ve daha iyisini yapıp bir sonraki Cristiano Ronaldo veya bir sonraki Michael Jordan olmak ister. Bu ilham verici sözleri ya da çocuklar, özellikle de sevdikler için spor sözleri duyduklarında, bir yaşam kıvılcımı ve umut alma eğilimindedirler.

Tüm gençleri spor yapmaya davet eden gençlerin evde bilgisayar, televizyon başında vakit harcamaması, onun yerine spor yapmalarını teşvik amacıyla sahalar yaptıklarını söyledi.

Çocukların rövanş maçı teklifine ‘bir daha geleceğim, sizlerle maç yapacağım’ sözü veren Başkan  Hacıoğlu , “Sahamızın kaleleri konacak, aydınlatması yapılacak. Gençlerimiz akşamları da spor yapabilecek” dedi. Gençler, Başkan Hacıoğlunu  karşılarında görmenin mutluluğunu yaşadı.

Çocuklar da mahallelerine kazandırılan sahadan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğluna teşekkür ederken, “Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Burada güzel vakit geçiriyoruz” ifadelerinde bulundu. 

Belediye Başkanının  ziyaretine eşlik eden  Tayvan Kültür Merkezi Müdürü Muhammed Velid Abdi ; Başkanımız, sürpriz yaptı. Gençlerimize çağrıda bulunuyoruz, kötü alışkanlıkları bırakın, bu sahalarda spor yapın diyoruz. Başkanımıza bu hizmetlerinden dolayı  ve bize vermiş olduğu Desteklerden dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.



İlginizi Çekebilir