10 OCAK HATAY GAZETECİLERİ.GÜNLERİNİ, BİRLİK BERABERLİK İÇERİSİNDE KUTLADI.
img

10 OCAK HATAY GAZETECİLERİ.GÜNLERİNİ, BİRLİK BERABERLİK İÇERİSİNDE KUTLADI.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın talimatıyla HBB Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından gazetecilere yönelik Antakya EXPO Fuar Alanında düzenlenen yemek programına katılım gösterdik. 

Gazeteci eşleri ile bizleri davet eden HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve emeği geçen HBB Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Nida Yılmaz  hanıefendinin nezdinde tüm çalışanlarına Teşekkür ederiz. Bir Toplantı Ancak bu kadar  detay naif ve gazetecilere layık olabilir. Yemekler  ipek Hanımın kontrolünde , Gastronomi kenti Hatay’a yakışır şekilde gözünüze ve midenize hitap ederken . Müzik zeynep hanımın  sesiyle kulaklarımızda nagmeleri bütün gece şarkılarıyla çınlattı. En önemlisi de Cemiyet Başkanlarımızın Söylevleri ve umutları Güzel günleri müjdeler gibiydi. 

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş’ın sözleri de Geceye damgasını vurdu.;"İlimizde görev yapan çok kıymetli basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü hep birlikte kutladık.

Gazetecilerimizin özgür ve baskılardan uzak şekilde kendilerini ifade etmesi için, özlük haklarına çok daha iyi biçimde kavuşmaları için yanlarındayız.

Doğrunun peşinde emek veren, tarafsız şekilde kamu adına görev yapan bütün basın mensuplarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum"ifadelerini kulandı. BİZDE DİYORUZ Kİ ; SENEYE DAHA ÖZGÜR DAHA DEMOKRATIK.   KIŞ BAHARINDA BİR GÜN KUTLAMAK DİLEĞİYLE.



İlginizi Çekebilir